G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.857.644,07

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Belaruslu yıldızı transfer etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, geçtiğimiz sezon ALG Spor forması giyen Belaruslu hücum oyuncusu Karyna Alkhovik’i kadrosuna katmıştır. 24 yaşındaki Alkhovik, geçtiğimiz sezon Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 16 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, oyuncuyu transfer ederek 2024-2025 sezonunda forma giyme şansı vermiştir.

Karyna Alkhovik’in transferi, Fenerbahçe’nin Kadınlar Süper Ligi’nde yeni sezon öncesi yaptığı önemli hamlelerden biridir. Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlamalarına rağmen yükselişe geçmek için transfer çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede yaptıkları son hamle olan Alkhovik’in transferi, takıma hücum hattında önemli bir güç kazandırmıştır.

Fenerbahçe Kulübü, Alkhovik’in transferini resmi olarak duyurmuş ve oyuncuya yeni takımında başarılar dileyerek hoş geldin mesajı vermiştir. 24 yaşındaki Belaruslu kanat oyuncusu, aynı zamanda Belarus Kadın A Milli Takımı forması da giymektedir. Geçtiğimiz sezonda ALG Spor formasıyla mücadele eden Alkhovik, performansıyla dikkat çekmiş ve 16 gol atarak takımına önemli katkılar sağlamıştır.

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Alkhovik’in transferiyle birlikte yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kulüp yetkilileri, genç yıldızın yeteneklerine güvenerek onu takıma dahil etmiş ve başarılı bir sezon geçirmesini hedeflemektedir. Alkhovik’in Çubuklu forma altında sergileyeceği performansın, takımın başarısına olumlu yönde katkı yapması beklenmektedir.

Karyna Alkhovik’in Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’na katılması, taraftarlar arasında da heyecan yaratmıştır. Sarı-lacivertli camia, genç oyuncunun potansiyelini ve yeteneklerini yakından takip ederek ona destek vermeyi sürdürecektir. Fenerbahçe Kulübü, Alkhovik’in transferiyle birlikte kadın futbolunda başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflemekte ve takımı şampiyonluk yolunda ilerletmeyi amaçlamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, Belaruslu yıldızı transfer etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!