G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: “Karadeniz insanına sıfat ekleyebilirsiniz, tribünde mert olan maskeyle olmaz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısı, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda yapıldı. Toplantıya 22 bin 588’nin üzerinde sarı-lacivertli üye katıldı. Toplantıda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig’in 30. haftasındaki Trabzonspor maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, maç esnasında yaşanan güvenlik zafiyetini eleştirerek valilik ve emniyet müdürlüğünün gereken güvenliği sağlayamadığını ifade etti.

Ali Koç, sahaya giren maskeli taraftarı da eleştirerek Trabzon’da yaşanan güvenlik zafiyetinin ciddiye alınması gerektiğini belirtti. Kamu görevlilerinin görevlerini yerine getirmemesi durumunda devletin hesap soracağını vurguladı. Maça gelen taraftara üst araması yapılmadığını ve maskeli taraftarların nasıl olduğunu sorguladı. Karadeniz insanına “mert” sıfatının verilebileceğini belirten Koç, mert olan insanların tribünde maskeyle olmayacağını dile getirdi.

Maç sonrası alınan kararları eleştiren Ali Koç, yüzlerce kişinin futbolculara saldırmak için sahaya girdiğini ve sadece birkaç kişinin tutuklandığını belirtti. Ayrıca, meşru müdafaa yapan futbolcuların disiplin kuruluna sevk edildiğini ve Trabzonspor maçının olağandan daha gergin geçtiğini vurguladı. Koç, maç esnasında yaşanan gerginlikleri İstanbul’dan görüp hocaya takımı sahadan çekme talimatı verirken, Trabzon Emniyeti’nin müdahale etmediğini öne sürdü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul toplantısında, Trabzonspor maçında yaşanan olayları ve güvenlik sorunlarını eleştirirken, kamu görevlilerinden hesap sorulması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, maça gelen taraftarlara yapılan güvenlik önlemlerini yetersiz bulduğunu belirtti. Koç, sahaya atlayan maskeli taraftarı da eleştirerek, Karadeniz insanının mert olduğunu ancak maskeyle tribünde olunmayacağını söyledi. Maç sonrası alınan kararları eleştiren Koç, Trabzonspor maçının gergin geçtiğini ve yaşanan olayların ciddiyetini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: “Karadeniz insanına sıfat ekleyebilirsiniz, tribünde mert olan maskeyle olmaz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!