USD32,19
EURO35,09
CNY0,000000
GBP41,46
EURO/USD1,09
BIST10.643,58
Petrol84,22
GR. ALTIN2.520,66
BTC2.157.933,33

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü: Trabzonspor Maçı Bizim İçin İyi Bir Ders oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor’a 4-0 yenildikleri Türkiye Kupası yarı final maçının kendileri için önemli bir ders olduğunu vurguladı. Maçta Trabzonspor’un üstün bir performans sergilediğini kabul eden Kafkas, takımın ikinci devrede geriye düşüş yaşadığını belirtti. Bu maçtan çıkarılacak dersleri almaları gerektiğini ve Galatasaray maçında daha iyi performans göstermeyi umduklarını söyledi.

Kafkas, Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Lider Galatasaray’ın güçlü bir takım olduğunu belirten Kafkas, takımın 90 dakika boyunca iyi bir performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı. İlk devrede iyi bir performans sergilemelerine rağmen ikinci devrede geriye düştüklerini ve sonuçta mağlup olduklarını dile getirdi.

Süper Lig’de son oynadıkları Kayserispor maçında yaptığı 7 değişiklikle rotasyona gittiklerini açıklayan Kafkas, bu kararlarının sebebini açıkladı. Takım olarak hem kupa maçlarına hem de lig maçlarına odaklandıklarını ve rotasyon yaparak oyuncularını dinlendirmeyi planladıklarını belirtti. Önlerinde zorlu maçlar olduğunu ve bu maçlardan alacakları puanların takımı kümede tutacağını ifade etti.

Futbolun adaletli yönetilmesi gerektiğine dikkat çeken Kafkas, bazı haksızlıklara karşı çıktı. Sofiane Feghouli’ye verilen 5 maçlık cezanın doğru olduğunu savunan Kafkas, adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurguladı. Bazı maçlarda uygulanan farklı cezaların adaleti zedelediğini söyleyen Kafkas, Türk futbolunda adaletin önemli bir eksiklik olduğunu belirtti.

Tolunay Kafkas, takımının aldığı mağlubiyete rağmen bu deneyimden önemli dersler çıkaracaklarını ve gelecek maçlara daha hazırlıklı çıkacaklarını söyledi. Galatasaray maçına odaklandıklarını ve takımın performansını arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Gelecek maçlar için planlamalar yaptıklarını ve takımın ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü: Trabzonspor Maçı Bizim İçin İyi Bir Ders oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!