G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze İstifa Etti, Yerine Tolunay Kafkas Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında Akyazı Stadyumu’nda Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşılaştı. Maçta ev sahibi takım bordo-mavililer, 1-0 geriye düşmesine rağmen 5-1’lik skorla galip geldi. Bu mağlubiyetin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze istifa ettiğini açıkladı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Şota Arveladze, zor bir maç olduğunu belirterek, takımının beklentileri karşılayamadığını ifade etti. Sevdiği bir kulüp olduğunu söyleyen Arveladze, artık görevi bırakma kararı aldığını ve kalan 9 maçın zor geçeceğini belirtti.

Fatih Karagümrük ise hızla yeni bir teknik direktör arayışına girdi ve Süper Lig’in 29. haftasında küme düşme tehlikesi yaşayan kulüp, Tolunay Kafkas ile anlaştığını duyurdu. Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile final oynamaya hazırlanan takım, sosyal medya hesapları üzerinden Tolunay Kafkas ile anlaşma sağladığını kamuoyuna duyurdu.

Tolunay Kafkas, daha önce Kayserispor, Gaziantepspor, Türkiye U21 Milli Takımı, Trabzonspor, Karabükspor ve Akhisar Belediyespor’u çalıştırmış bir tecrübeli teknik adamdır. En son Ankaragücü’nde görev alan Kafkas, 2 Ekim 2023 tarihinde sarı-lacivertli kulüpten ayrılmıştı. Ankaragücü döneminde 20 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almıştı.

Tolunay Kafkas’ın Fatih Karagümrük’le anlaşması, kulübün hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Kafkas’ın takıma farklı bir hava getireceği ve kalan maçlarda başarıya ulaşılmasında önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor. Takımın taraftarları da yeni teknik direktörleriyle umutlu bir şekilde gelecek maçlara odaklanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze İstifa Etti, Yerine Tolunay Kafkas Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!