G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

Eyüpsultan’da Tragedyanın İzleri: Baba Özer Aci Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan’da, 1 Mart 2024 tarihinde yaşanan kaza sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, yaşadıklarını anlattı. Kazada, 17 yaşındaki T.C. tarafından kullanılan 34 EEG 06 plakalı otomobil, yol kenarında arıza yapan bir ATV’ye çarpmış ve Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olmuştu. Kazada 4 kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından 68 gün geçtikten sonra baba Özer Aci, acı dolu anıları paylaştı.

Baba Aci, yaşadıkları olayın şokunu atlatamadıklarını ve yüreklerindeki yaranın hala kapanmadığını ifade etti. Adalet, hak ve hukuk arayışında olduklarını belirten Aci, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğuna inandığını vurguladı. T.C.’nin annesi olan yazar Eylem Tok tarafından kaçırıldığını belirten Aci, suçluların teslim olması gerektiğini ve bu sürecin devam edeceğini dile getirdi.

Aci, Oğuz Murat Aci’ye olan özlemini dile getirerek, suçluların adalet önünde hesap vermeleri gerektiğini söyledi. Mücadelesinden vazgeçmeyeceğini ve adalet arayışını sürdüreceğini belirten baba Aci, oğluna olan sevgi ve özlemle dolu olduğunu ifade etti. Suçluların vicdan sahibi olmaları gerektiğini belirten Aci, hukukun üstünlüğüne inandığını ve adaletin bir gün mutlaka tecelli edeceğine inandığını söyledi.

Dosyanın tek tutuklu sanığı olan Ayşe Ceren Saltoğlu’nun tahliyesine de tepki gösteren Özer Aci, asıl suçlunun babası olduğunu belirtti. Baba Aci, adaletin sağlanması ve suçluların cezalandırılması için mücadelesine devam edeceğini ifade etti. Binlerce insanın Oğuz Murat Aci’ye destek verdiğini ve adalet arayışında yanlarında olduklarını söyleyen Aci, Eylem Tok’un en kısa sürede adalete teslim olması gerektiğini vurguladı.

Özer Aci, acı dolu günlerin ardından hala adalet arayışında olduklarını belirterek, evlatlarına olan özlemi ve adalet taleplerini dile getirdi. Eylem Tok’un adalete teslim olması ve suçların ortaya çıkarılması gerektiğini vurgulayan Aci, adaletin yerini bulması için mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Birden fazla suçtan aranan ve kaçan kişilerin adalet karşısında hesap vermeleri gerektiğini belirten Aci, acılarını paylaşan binlerce insana teşekkür etti ve desteklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da Tragedyanın İzleri: Baba Özer Aci Konuştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!