G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.716,32

Eyüpsultan’da ATV Kaza Sonrası Kaçış: Mısır’a Kaçırılan Oğul Teslim Olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 1 Mart Cuma günü İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi. Oğuz Murat Arıcı, akşam saatlerinde Belgrad Ormanı yönüne doğru ATV motorla seyir halindeyken aracı arızalandı. Arıcı, aracını yol kenarına çektiği sırada Timur C. yönetimindeki lüks araç, ATV motora çarptı. Bu çarpışmanın etkisiyle Arıcı sulama kanalına düştü ve yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Oğuz Murat Arıcı’nın bir çocuk babası olduğu belirtildi.

Kaza sonrası Timur C.’nin aracıyla kaçan annesi Eylem Tok, oğlunu alarak kaza yerinden ayrıldı. Gece saatlerinde İstanbul Havalimanı’na gelen ikili, buradan Mısır’a uçtu. Görüntülerde, Eylem Tok ve Timur C.’nin havalimanındaki işlemleri ardından uçağa binerken görüldü.

Eylem Tok, olayın ardından bir açıklama yaparak “Oğlumun bizden habersizce o gün arabam ile dışarıya çıkmasının tüm sorumlusu benim, bunu kabul ediyorum. Dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız” dedi. Tok, oğluna dair çıkan kaçırma iddialarını yalanladı ve olayın ardından korku ve panik yaşadığını belirtti.

Oğlunun da ağlayarak Türkiye’ye dönme isteğini dile getiren Tok, hem kendisi hem oğlu adına kamuoyundan içtenlikle özür diledi. Timur, olaydan hemen sonra Türkiye’ye dönüp cezasını çekmek istediğini belirtti. Eylem Tok, yaşanan trajedinin tüm tarafı acı bir gerçek olduğunu vurgulayarak adaletin sağlanması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpsultan’da ATV Kaza Sonrası Kaçış: Mısır’a Kaçırılan Oğul Teslim Olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!