G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Evde Dinlenirken Kadın Hırsızlarla Göz Göze Geldi! İşte O Anlar Kameralara Yansıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düziçi ilçesi İrfanlı Mahallesi Güvenpark Sitesi’nde oturan öğretmen Mehmet Canpolat, işten geldikten sonra evinde dinlenirken yaşadığı olayla karşı karşıya kaldı. Eşinin geldiğini sanarak dış kapıyı açtığını fark eden Canpolat, eve giren kadın hırsızlarla karşılaştı. Ev sahibi ile karşılaşan hırsızlar apartmandan kaçarken güvenlik kamerasına yakalandılar. Olayın ardından polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan S.T. ve Ş.T.’nin daha önce hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu belirlendi.

Mehmet Canpolat, evde dinlenirken dış kapının açıldığını duyduğunu ve eşinin geldiğini sandığını ifade etti. Kapıdaki kişilerin eşinin olmadığını fark eden Canpolat, hırsızlarla karşı karşıya geldiğini söyledi. Hırsızlar, panik halinde merdivenden aşağıya kaçarken, Canpolat onları yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ev sahibi durumu güvenlik görevlisine bildirerek polisleri haber verdi. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan hırsızların plastik aletlerle kapıları profesyonel bir şekilde açtıkları ortaya çıktı.

Ev sahibi Mehmet Canpolat, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Okuldan geldikten sonra burada uzanıyordum eşim gelecekti. Bir anda kapı açıldı içeri birisi girdi. Bir baktım siyah elbiseli birisiydi ama eşimin elbisesi değildi. Yabancı olduğunu fark ettim ‘kimsin’ diye ses çıkardığımda bir anda beni fark etti. Tam ben kapıya döndüm de iki kişi olduğunu fark ettim. Bir kapalı bayanın yanında bir açık bir kadın daha vardı. Hızlı bir şekilde merdivenden aşağıya koştular. Ben de arkadan bağırdım ‘gel buraya’ falan derken panik yapsınlar, bir şekilde bir yere saklansınlar diye, kaçmasınlar diye. Tam o sürede onların hızlı bir şekilde gittiğini fark edince yakalayamayacağımı anlayınca sitemizin güvenlik görevlisini aradım. ‘Binada hırsız var, kapıyı tut’ dedim. Sonra biz aşağıya indiğimizde güvenlik görevlisi geldiğinde zaten hırsızlar kaçmıştı. Ama polisler kısa sürede hırsızları yakaladı. Yakalandıklarında üzerlerinde plastik bir alet varmış onlarla kapıları profesyonel bir şekilde açıyorlarmış”.

Olayın ardından S.T. ve Ş.T. isimli hırsızlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hırsızlık suçundan uzun bir kayıtları bulunan hırsızların, ev sahibi Canpolat’ın dikkati sayesinde yakalanmaları, mahalle sakinlerini memnun etti. Ev sahibi Canpolat ise bu deneyimden sonra evinin güvenliği konusunda daha dikkatli olacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Evde Dinlenirken Kadın Hırsızlarla Göz Göze Geldi! İşte O Anlar Kameralara Yansıdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!