G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Eskişehir’de yaşanan trajedi mahkemede görüldü: “Canavarca hisle öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir duruşmada, tutuklu sanıklar Nur Elif T’nin ailesi SEGBİS aracılığıyla katıldı. Nur Elif T’nin babası Gökhan T. ve annesi Sibel T. ile tarafların avukatları duruşma salonunda bulunurken, Sibel T’nin babası Ali T. SEGBİS üzerinden tanık olarak dinlendi. Ali T, hala Deniz T’nin çocuklara iyi baktığını ve daha önce çocuklara baktığını belirtti. Sibel T. ise babasının beyanlarına karşı çıkarak çocuklarına kötü bakıldığını iddia etti.

Sanıklardan Deniz T, amcası Sezer T. ve babaannesi Cihangir K. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Mütalaaya karşı ailenin adaletin sağlanmasını istediği belirtildi. Duruşma 2 Nisan’a ertelendi.

Geçtiğimiz Aralık ayında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşanan olayda 6 yaşındaki Nur Elif T. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bakımsız kaldığı iddia edilen kızın ölümüyle ilgili olarak halası Deniz T, amcası Sezer T. ve babaannesi Cihangir K. tutuklanmıştı. Nur Elif T’nin kardeşleri koruma altına alınmıştı.

Adli tıp raporunda, Nur Elif T’nin fiziksel istismara maruz kaldığı ve ölümünün beslenme yetersizliğine bağlı olduğu belirtilmişti. İddianamede, çocukların insanlık dışı koşullarda yaşadığı ve birçok olumsuz şartın olduğu ifade edilmişti. Mağdurların kötü koşullarda yaşamaya zorlandığı ve ciddi ihmallerin olduğu vurgulanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de yaşanan trajedi mahkemede görüldü: “Canavarca hisle öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet istemi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!