G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Eskişehir’de Tutuklu Kuaför Ağır İddiaları Savcıya Anlattı: “Beni Aldattığını Düşündüm, Kazayla Öldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de, 17 Aralık 2022 tarihinde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki erkek kuaförü Hasan Fakıoğlu, eski sevgilisi 21 yaşındaki kadın kuaförü Ayşenur Çolakoğlu’nu vurarak öldürdü. Fakıoğlu’nun evine gittiği Çolakoğlu ile çıkan tartışma sonrasında silahını ateşlediği belirtildi. Ayşenur Çolakoğlu, hastaneye kaldırıldı ancak yaşamını yitirdi.

Fakıoğlu, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Olay sırasında Fakıoğlu’nun yanında bulunan Muhammet Ali F. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Hasan Fakıoğlu’nun Yargılandığı Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmada savcı, Fakıoğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Ayrıca ruhsatsız silah taşıma ve kullanma suçlarından da cezalandırılmasını talep etti. Diğer sanık Muhammet Ali F. için ise suça yardım etme iddiasıyla 20 yıl hapis cezası talep edildi.

Fakıoğlu’nun, “kazayla öldü” şeklindeki beyanın ardından mahkeme heyeti, mütalaaya karşı savunma talebi nedeniyle duruşmayı erteledi. Duruşma sırasında Ayşenur Çolakoğlu’nun babası Mesut Çolakoğlu da hazır bulundu.

Ayşenur Çolakoğlu’nun ailesinin avukatı Sermin Ertem, sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildiğini belirtti ve adaletin yerine getirilmesini beklediklerini ifade etti. Ayrıca olayın kaza olmadığını savundular ve 4 el ateş edilmiş olmasının kasıtlı bir eylemi gösterdiğini vurguladı.

Çolakoğlu’nun babası ise devletin yargı sistemine olan güvenini belirterek, kızının katilinin en ağır cezayı almasını istedi. Ayrıca olayın canice ve barbarca olduğunu ifade ederek diğer gençlerin güvenli bir şekilde yaşamalarını istedi.

Dava süreci devam etmektedir ve Ayşenur Çolakoğlu’nun ailesi, adaletin yerine getirilmesi ve kızlarının ölümünün sorumlularının cezalandırılması için mücadele etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Tutuklu Kuaför Ağır İddiaları Savcıya Anlattı: “Beni Aldattığını Düşündüm, Kazayla Öldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!