G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Eskişehir’de Korkunç Olay! Afganistan uyruklu adam bıçakla 2 kişiyi yaralayıp kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yaşanan olayda, Afganistan uyruklu Hossein K., Gökmeydan Mahallesi’ndeki bir parkta C.P.M. ve A.İ.A. ile laf atma meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Hossein K., bıçakla C.P.M. ve A.İ.A.’yı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan C.P.M.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay yerinden kaçan Hossein K., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Hossein K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gelişmelerin ardından soruşturma başlatıldı ve durumla ilgili detaylı inceleme yapılıyor. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili güncel bilgiler sağlık ekipleri tarafından takip edilmekte.

Bu talihsiz olay, Diyarbakır’da yaşanan bir başka trajediyle de aynı haftada gündeme geldi. Kadın öğretmen bir meslektaşını sevgilisinin katliyle sonuçlanan olayda, toplumda büyük bir infiale neden oldu. Eskişehir’de yaşanan kavganın da benzer şekilde olaylar arasında yer alması, şiddetin artan bir sorun olarak ele alınmasını yeniden gündeme getirdi. Toplumun huzur ve güvenliği için alınması gereken tedbirler konusunda yetkililerin hassas davranması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Korkunç Olay! Afganistan uyruklu adam bıçakla 2 kişiyi yaralayıp kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!