G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.661,41

Eskişehir’de Kayıp Prof. Dr. Bekir Karasu’nun Cesedi Bulundu! Detaylar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ESTÜ Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde görevli olan Prof. Dr. Bekir Karasu, 27 Haziran Perşembe günü evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Yakınlarının endişesi üzerine polise başvuruldu ve yapılan araştırmalar sonucunda Karasu’nun cesedi Porsuk Çayı’nda bulundu. Elleri ve ayakları iple bağlı olarak bulunan Karasu’nun otopsisinde boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Polis ekipleri, olayla ilgili kameraları inceledi ve Karasu’nun aracına aldığı kişilerle Kızılinler mevkiinde bulunan çiftlik eve gitmeye başladığını tespit etti. Şüphelilerin belirlenmesiyle birlikte Porsuk Nehri üzerinde arama çalışmalarına başlandı ve Karasu’nun cesedi bulundu. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve Başsavcılığı, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken dosyaya gizlilik kararı getirildi.

Prof. Dr. Bekir Karasu’nun boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, cesedi toprağa verildi. Karasu’nun cenazesi için tören düzenlendi ve yakınları ile meslektaşları törene katıldı. Karasu’nun öldürülmesiyle ilgili 5 şüphelinin gözaltına alındığı ve dosyanın gizlilik kararıyla devam ettiği belirtildi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Bekir Karasu’nun vefatı, üniversite camiasında üzüntü yarattı. Karasu’nun ani ve şüpheli ölümü, soruşturma devam ederken tüm detaylarıyla merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de Kayıp Prof. Dr. Bekir Karasu’nun Cesedi Bulundu! Detaylar Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!