G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,01
CNY4,86
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST10.084,08
Petrol74,92
GR. ALTIN2.887,44
BTC2.169.611,93

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor İntihar Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor’un intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı olan Bor’un neden yaşamına son verdiği ise henüz belirsizliğini koruyor. Gülsün Bor’un bulunduğu apartmanın 11. katından atladığı bilgisi ise olayı daha da üzücü kılıyor.

Gülsün Bor, 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu oldu. Kariyerine Dünya Bankası’nda kısa dönemli danışman olarak çalışarak başlayan Bor, 2010 yılında T.C. Vaşington Büyükelçiliği’ne Ekonomi Müşaviri olarak atandı. 2014 yılında Çankaya Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Bor, 10 yıl boyunca bu görevini başarıyla yürüttü.

31 Mart yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayarak siyasete atılan Gülsün Bor, başarılı bir kampanya yürütmek için çalışıyordu. Ancak ani bir kararla yaşamına son vermesi, sevenlerini ve siyaset camiasını derin üzüntüye boğdu.

Gülsün Bor Güner, evli ve bir çocuk annesiydi. Arkadaşları ve yakın çevresi tarafından sevecen ve yardımsever biri olarak tanımlanan Bor’un intihar etmeden önceki durumuyla ilgili herhangi bir belirgin işaret bulunmuyor. Olayın detayları polis ekipleri tarafından incelenirken, Bor’un ani kararı herkesi şaşırtmış durumda.

Gülsün Bor’un aniden yaşamını yitirmesi, Ankara siyaseti ve yerel yönetim camiasında büyük bir şok etkisi yarattı. Yakınları ve tanıdıkları, Gülsün Bor’un ardından büyük bir boşluk bıraktığını ve onun ölümünden derin üzüntü duyduklarını ifade ettiler. Gülsün Bor’un ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerken, olayın detayları ve nedenleri üzerindeki soru işaretleri ise araştırmaların devam etmesiyle aydınlatılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor İntihar Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!