G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO37,88
CNY4,85
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,47
GR. ALTIN2.884,71
BTC2.165.675,88

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İncil Satışına Başladı – İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’deki kasım başkanlık seçimlerine aday olan eski başkan Donald Trump, yeni bir girişimde bulundu. Trump şu anda dolandırıcılık davalarıyla uğraşırken internet üzerinden İncil satışına başladı. İncil alanlara ABD Anayasası dahil olmak üzere çeşitli kitapçıklar hediye ediyor.

Trump, sosyal medya platformu Truth Social’da yayınladığı videoda, seçmenlerini İncil almaya çağırdı. Kutsal Cuma ve Paskalya gibi önemli günleri kutladığı videoda, Amerikalıların evlerinde İncil bulundurması gerektiğini belirtti.

İnternet sitesinde İncil’in fiyatı 59,99 ABD Doları olarak belirlendi. Kitabın kapağında ABD bayrağı bulunan “Tanrı ABD’yi Korusun” adlı İncil, Trump’ın destek verdiği tek İncil olarak tanıtıldı.

İncil’i alanlara ABD Anayasası, Haklar Bildirgesi, Bağımsızlık Bildirgesi ve Bağlılık Yemini’ni içeren kitapçıkların da gönderildiği ifade ediliyor. Trump’ın ekonomik sıkıntıya girdiği iddia edilen bu satışlar, mahkum edildiği davalar nedeniyle tartışma yarattı.

Dolandırıcılık davalarında toplamda milyonlarca dolar ceza alan Trump, E. Jean Carroll adlı kadına ödeyeceği tazminatın yanı sıra emlak sektöründe de sorunlar yaşıyor. Magazin dergisi yazarı Carroll, Trump’ın 1996 yılında kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla açtığı davalar sonucunda milyonlarca dolar tazminat kazandı.

“Bir İncil için Amerika’nın eski başkanı Trump, seçim kampanyası için daha önce spor ayakkabısı ve oyun kartları gibi farklı ürünler satışa sunmuştu. Şimdi ise İncil satışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi hedefliyor. Trump’ın bu yeni girişimi, seçimler öncesi Amerika’da farklı yorumlara neden oldu. Trump’ın İncil satışlarıyla ekonomik sıkıntılarını aşmaya çalıştığı belirtiliyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski ABD Başkanı Donald Trump, İncil Satışına Başladı – İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!