G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Esenyurt’ta park halindeki kamyon 11 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta meydana gelen trafik kazasında park halindeyken yokuş aşağı kayan kamyon, 11 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi. Kazada ne ölen ne de yaralanan olmazken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler olayı gözler önüne serdi.

Olay, Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde 1953. Sokak’ta saat 18.40 sularında gerçekleşti. Kamyon sürücüsü Halil İmat, 34 NOF 10 plakalı aracını park ettikten kısa bir süre sonra kamyonun yokuş aşağı kaymaya başladığını fark etti. Kamyon, seyir halindeki 4 araca ve park halindeki 7 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi. Kazada araçlarda ve dükkanda maddi hasar oluşurken, şans eseri kimsenin yaralanmadığı belirtildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Trafik polisler tarafından kısa süreliğine kontrollü bir şekilde sağlanırken, araçlar ve kamyon çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri ise kaza hakkında inceleme başlattı. Görüntüler, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Kamyon sürücüsü Halil İmat, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Arabayı park ettim, bir anda el freni boşaldı. Araçta bir arkadaşımın malzemesi vardı. Onu indirirken el freni boşalınca olan oldu. Araç yüklü değildi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende bir şey yok, ufak tefek sıyrık var.”

Bu tarz kaza haberlerinde dikkatli olunması, araçların park edilirken el frenlerinin kontrol edilmesi ve güvenli bir şekilde bırakılması önem taşıyor. Esenyurt’taki bu kaza gibi olaylar, trafik güvenliği ve önlemlerinin gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor. Kaza sonrası polis ekiplerinin incelemeleri devam ederken, vatandaşların bu tür durumlara karşı dikkatli olmaları önem arz etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta park halindeki kamyon 11 araca çarptıktan sonra pideci dükkanına girdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!