G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,77
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,75
GR. ALTIN2.913,33
BTC2.084.379,91

Erzincan’dan Kutsal Topraklardan Hac Vazifesini Başarıyla Tamamlayarak Dönen 186 Kişilik Kafileye Sevinçli Karşılama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hac vazifesini yerine getirmek üzere Erzincan’dan kutsal topraklara uğurlanan 186 kişilik hac kafilesi, vazifelerini tamamlayarak memleketlerine geri döndü. Bu sabah itibariyle gerçekleşen dönüşte, İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, müftülük personeli ve hacı yakınları tarafından karşılandılar. Hacılar, gül ikramıyla karşılanarak memlekete sağ-salim dönmenin ve hac farizasını eda etmiş olmanın sevincini yaşadılar.

Hac vazifesini yerine getirmek üzere yola çıkan ve kutsal topraklara ulaşan hacılar, ibadetlerini yerine getirerek dualarını ettiler. Kabe’yi ziyaret eden hacılar, tarihi ve manevi anlamı yüksek olan bu vazifeyi büyük bir heyecanla yerine getirdiler. Hacılar, Kabe’yi tavaf ederek, Safa ile Merve arasında say yaparak ve Arafat ve Müzdelife gibi önemli yerleri ziyaret ederek vazifelerini tamamladılar.

Kutsal topraklarda gerçekleşen hac ibadeti sırasında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmayan hacılar, sağlık sorunları yaşamadan vazifelerini yerine getirdiler. Dualarını ederek ve ibadetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirerek hac farizasını tamamladılar. Hacılar, kutsal topraklardaki manevi atmosferden aldıkları güçle memleketlerine dönüş yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Dönüşlerinde karşılanan hacılar, sevdikleriyle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Memleketlerine sağ-salim dönmüş olmanın sevincini aileleri ve yakınlarıyla paylaşan hacılar, dualarla uğurlanarak güvenli bir şekilde evlerine döndüler. İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, hacıların vazifelerini layıkıyla yerine getirmiş olmalarından dolayı kendilerini tebrik etti ve memleketlerine dönüşlerinde kendilerine kolaylık diledi.

Erzincan’dan kutsal topraklara uğurlanan 186 kişilik hac kafilesi, vazifelerini eda etmiş bir şekilde memleketlerine geri dönmüş oldular. Hac ibadetini eksiksiz bir şekilde yerine getiren ve sağlık sorunu yaşamayan hacılar, kutsal topraklarda manevi bir huzur ve mutluluk yaşayarak döndüler. Hem fiziksel hem de manevi anlamda güçlenen hacılar, bundan sonraki yaşamlarında da bu deneyimin etkilerini hissedeceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’dan Kutsal Topraklardan Hac Vazifesini Başarıyla Tamamlayarak Dönen 186 Kişilik Kafileye Sevinçli Karşılama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!