G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,59
CNY4,84
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST9.135,59
Petrol77,74
GR. ALTIN2.876,98
BTC2.092.267,01

Erşan Kuneri İkinci Sezonu Tanıttı, Uraz Kaygılaroğlu’nun Tartışmalı Geçmişi Gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix’in merakla beklenen ‘Şenol Korkmaz’ dizisinin ikinci sezonunun tanıtımı, geçtiğimiz akşam Beşiktaş’ta düzenlenen bir etkinlikte gerçekleştirildi.

Bu özel geceye dizinin yaratıcısı olarak bilinen Cem Yılmaz, projenin oyuncu kadrosundan birçok ünlü isimle birlikte katıldı. Etkinlikte yer alan isimler arasında Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu, Hande Yılmaz, Alişan Uğur, Ozan Çelik ve Cengiz Bozkurt dikkat çekti. Ancak, Uraz Kaygılaroğlu etkinlikte yoktu.

“KENDİSİ ÇOK ÜZGÜN”

Cem Yılmaz, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in ölümü sonrası, geçmişteki bir sergiyle ilgili kanlı pozlarının yeniden gündeme gelmesi üzerine özür dileyen Uraz Kaygılaroğlu hakkında, “O ne kadar üzgünse biz de o kadar üzgünüz. Tatsız bir hadise. Hepimiz konuştuk, kendisi çok üzgün” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in yaşamlarını yitirmesi, Türkiye’de büyük bir üzüntüye neden oldu. Uraz Kaygılaroğlu’nun daha önce bir sergi için verdiği kanlı görüntüler, yeniden gündeme geldi. Kaygılaroğlu, bu konu hakkında bir YouTube yayınında düşüncelerini paylaştı. “Sergi benim değildi, başka bir sanatçının sergisiydi. Ben sadece bir işinde yer aldım. O etkinlik Nisan’ın 16’sında yapılmıştı ve o dönemdeki kız arkadaşımın ilk kişisel sergisiydi. Tepkilerin nereye gideceğini öngöremedim” şeklinde konuştu.

“BAŞKA BİR İŞ YAPARIM”

Kaygılaroğlu, “Bir daha sahneye çıkmak veya televizyonda yer almak zorunda değilim, başka bir iş yaparım. Ben kendi güvenliğimden de endişe ediyorum, hedef gösterildiğim için kaygılıyım. Sorunun kaynağı başka bir yer değil, isimlerimiz sistematik olarak sosyal medyada gündeme getiriliyor. Suçlu cadı avı yapılan bir durumdan bahsediyoruz. Ben parmağıma oje sürmüşüm, etek giymişim, bir rolde başka bir erkekle öpüşmüşüm, bir yerde yer almışım” diyerek düşüncelerini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erşan Kuneri İkinci Sezonu Tanıttı, Uraz Kaygılaroğlu’nun Tartışmalı Geçmişi Gündemde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!