USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Erdoğan’dan Şehit Polis Memurunun Ailesine Başsağlığı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da görev sırasında trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Büke’nin ailesine başsağlığı mesajı iletti. Kazada şehit olan Büke’nin ailesine destek olmak amacıyla taziye ziyaretinde bulunmayı planladığı belirtildi. Erdoğan’ın Büke’nin ailesine gönderdiği mesajda, şehit polis memurunun vatanı için gösterdiği fedakarlığın takdirle karşılandığı ifade edildi. Büke’nin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Erdoğan, bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Trafik kazası, İstanbul’da polis memuru Büke’nin görev sırasında yaşamını yitirmesine neden oldu. Olayın detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi verilmezken, kaza sonucunda Büke’nin hayatını kaybettiği resmi kaynaklar tarafından doğrulandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu acı haberi aldıktan sonra hemen Büke’nin ailesine başsağlığı mesajı iletmek üzere harekete geçtiği belirtildi.

Erdoğan’ın, İstanbul’da görev yaparken hayatını kaybeden polis memuru Büke’nin ailesine yönelik bu tür duyarlılığının herkes tarafından takdirle karşılandığı belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Büke’nin ailesine verilecek olan taziye ziyareti ile de destek olunacağı kaydedildi. Erdoğan’ın, şehit polis memurunun ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ilettiği mesajda, vatan için gösterdikleri fedakarlıktan dolayı minnettarlık ifade ettiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, trafik kazasında hayatını kaybeden İstanbul polis memuru Büke’nin ailesine yönelik gönderdiği başsağlığı mesajı, kamuoyunda duygu dolu anlara neden oldu. Büke’nin vatanı için canını feda ettiği gerçeğinin altını çizen Erdoğan, ailesine bu zor zamanlarında destek olacaklarını ve her türlü yardımı sağlayacaklarını belirtti. Büke’nin vefatının yarattığı üzüntüyü paylaşan Erdoğan, ailenin yanlarında olduklarını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Büke’nin ailesine başsağlığı mesajı ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yaklaşımı, toplumun her kesiminden tam not aldı. Kazada hayatını kaybeden polis memuru Büke’nin ailesine verilecek desteklerin sürdürüleceği ve her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Erdoğan, vatan için gösterilen fedakarlığın takdirle karşılandığını bir kez daha vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan Şehit Polis Memurunun Ailesine Başsağlığı Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!