G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,20
CNY4,87
GBP45,81
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,79
GR. ALTIN2.925,24
BTC2.234.624,07

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç’tan çarpıcı açıklamalar: “Canıma kıyacağım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekli futbolcu Emre Aşık ile velayet davası devam eden eski eşi Yağmur Sarnıç, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çocuklarının elinden alınmasına isyan etti. Yağmur Sarnıç, videoda zor günler geçirdiğini ve kendisiyle uğraşan insanlarla mücadele edemediğini belirtti. Yağmur Sarnıç, videoda, çocuklarının velayetini alamadığı için umutsuzluğa kapıldığını ve intihar etmeyi düşündüğünü ifade etti. Kendisini baş edilemez bir durumun içinde hissettiğini ve çocuklarıyla bir arada olma isteğinin gerçekleşmediğini dile getirdi.

Yağmur Sarnıç, videoda Emre Aşık’ı suçlayarak çocuklarının psikolojisinin bozuk olduğunu ve kötü bir ortamda olduklarını belirtti. Eşi Emre Aşık’ın aslında göründüğü gibi olmadığını iddia eden Yağmur Sarnıç, çocuklarının yaşadıklarını anlatamadığını ancak onların bir gün her şeyi açıklayacağını söyledi. Yağmur Sarnıç, çocuklarına seslenerek onlara sevgi dolu mesajlar verdi ve onların kendisini hatırlamalarını umdu. Yağmur Sarnıç, video boyunca çocuklarına olan sevgisini ve endişesini dile getirerek onlara Allah’a emanet olmalarını söyledi.

Yağmur Sarnıç, özellikle oğlu Erol’a seslenerek onunla olan sevgisini ve geleceği hakkındaki endişelerini paylaştı. Kızları Elvin ve Eslem’e de sevgi dolu mesajlar yollayan Yağmur Sarnıç, küçük oğlu Evren’e ise gelecekte kendisiyle ilgilenmeleri için rica etti. Yağmur Sarnıç, çocuklarına Allah’a emanet olmalarını ve kendilerini asla ezdirmemelerini söyledi. Yağmur Sarnıç, video sonunda ölümün bir son olmadığını, çocuklarının uzun ve mutlu bir hayat yaşamalarını dileyerek onlara güzel bir gelecek temennisinde bulundu. Yağmur Sarnıç’ın duygusal ve çaresizlik dolu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç’tan çarpıcı açıklamalar: “Canıma kıyacağım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!