G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Elton John, Gözünde Görme Kaybı Yaşıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz şarkıcı Elton John, Grammy ödüllü sanatçı, son zamanlarda şiddetli bir göz enfeksiyonu geçirdiğini ve bu nedenle bir gözünde görme kaybı yaşadığını açıkladı. 77 yaşındaki ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla durumu duyurdu. Yaz boyunca enfeksiyonla uğraşan John, sadece bir gözünde sınırlı görüşe sahip olduğunu belirtti.

“İyileşiyorum, ancak yavaş ilerliyor” diyen sanatçı, etkilenen gözün geri dönmesinin biraz zaman alacağını söyledi. Son birkaç haftadır kendisine büyük destek olan doktor ve hemşire ekibine ve ailesine minnettarlığını dile getiren Elton John, sağlık personeline ve sevdiklerine teşekkür etti.

Göz sağlığına verdiği önemle bilinen Elton John’un hayranları, ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında endişeli olsalar da John, iyileşme sürecinin devam ettiğini ve gerekli tedavileri aldığını belirtti. Kendisini iyi hissettiğini ve en kısa sürede sağlığına kavuşmayı umut ettiğini de açıkladı.

Elton John’un görme kaybı yaşaması müzik dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılandı. Dünya çapında hayran kitlesi bulunan sanatçının konser ve etkinlikleri, sağlık durumuna bağlı olarak iptal edilebilir. Ancak John, sağlık durumunun düzelmesiyle birlikte sahneye geri döneceğini ve müzik kariyerine devam edeceğini belirtti.

Ünlü şarkıcı Elton John’un göz enfeksiyonu ve yaşadığı görme kaybı, genel sağlık konularına dikkat çekiyor. Göz sağlığına gereken önemi vermenin ve düzenli kontroller yaptırmanın önemi bir kez daha vurgulanmış oldu. Elton John’un yaşadığı bu zorlu süreci atlatması ve tekrar eski sağlığına kavuşması için tüm sevenleri dua etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elton John, Gözünde Görme Kaybı Yaşıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!