USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Ekonomi profesörü Korhan Berzeg’ten 312 gün sonra bulunan kemik parçaları araştırma konusu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in üniversiteden hocası olan ekonomi profesörü Korhan Berzeg, yaklaşık bir yıl önce Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’ndeki yazlık evinden doberman cinsi köpeği ‘Tina’ ile yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolmuştu. Berzeg’in kayıp olmasının üzerinden 312 gün geçtikten sonra Armutlu Mahallesi’ne 3,5 kilometre uzaklıktaki ormanda kemik parçaları bulundu. Bu kemik parçaları arasında Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı ve kıyafetler de yer alıyordu.

23 Nisan’da yapılan olay yeri incelemesinde Berzeg’e ait malzemelerin ve kıyafet parçalarının yanı sıra insana ait kemik parçaları bulundu. Arama çalışmalarının 3. gününde bir kemik parçası daha bulundu. Bu kemik parçası da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilerek incelenecek. Dere kenarındaki 300 metrelik alanda yoğunlaştırılan arama çalışmalarında kadavra arama köpekleri de kullanıldı.

Üzerinde doku bulunmayan kemik parçaları, kalça ve göğüs kafesine ait olduğu düşünülerek İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. DNA testi için gerekli olan kemik parçaları ile Korhan Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’den alınan kan örnekleri eşleştirilecek. Bu son gelişmelerle birlikte Korhan Berzeg’in kaybolma ve ölüm nedeni ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bulunan kemik parçalarının incelenmesi ve olayın aydınlatılması için detaylı bir çalışma yürütülmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ekonomi profesörü Korhan Berzeg’ten 312 gün sonra bulunan kemik parçaları araştırma konusu oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!