G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,06
CNY4,79
GBP44,78
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,47
GR. ALTIN2.958,43
BTC2.293.623,14

Dünyaya Hayvan Hakları Mesajı: Türk Öğrenci Karikatürüyle Uluslararası Birincilik Kazandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boyabat’ta Öğrenci, Uluslararası Karikatür Yarışmasında Birinci Oldu

Boyabat’taki Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Hasan Aydın, hayvan haklarına dikkat çeken bir karikatürüyle Belçika’da gerçekleştirilen 36. Uluslararası Olense Karikatür Yarışması’na katıldı.

Yarışmanın jüri üyeleri, Aydın’ın eserini değerlendirerek onu yüzlerce karikatür arasında dünya birinciliğine layık gördü.

Okulun Görsel Sanatlar Eğitmeni Emre Karaca, gazetecilere, 25 yıldır görev yaptığı okulda öğrencilerinin birçok ulusal ve uluslararası derecelere imza attığını ifade etti.

Aydın’ın elde ettiği bu büyük başarıyla gururlandığını belirten Karaca, “Köylerden gelen öğrencilerimizin yatılı eğitim aldığı bu okulda yıllardır karikatür atölye çalışmaları yapıyorum. Burada yüzlerce öğrencimiz, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza attı. Bu da gösteriyor ki, hangi ortamda olursak olalım, disiplin, emek, inanç, azim, sevgi ve sabır ile çalışmalara fırsat verdiğimizde çocuklarımızın ulaşılamayacak bir başarısı yoktur. Hayvanların yaşam hakkını karikatürün etkili diliyle ifade eden ve bu konuda dünyaya önemli bir mesaj veren Hasan’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Boyabat Yatılı Bölge Okulu Müdürü Ali Demir de öğrencisini tebrik ederek, gelecekteki başarılarının devamını temenni etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dünyaya Hayvan Hakları Mesajı: Türk Öğrenci Karikatürüyle Uluslararası Birincilik Kazandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!