G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.005,93

Düğün Salonunda Dehşet! Eşi ve Hamile Kızını Vurarak Kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Uçar, 14 Ekim 2022 tarihinde Doğukent Mahallesi’nde oğlunun düğünü için gittiği salonda boşanma aşamasındaki eşi Yasemin Uçar ve hamile kızı M.G.’yi vurdu. Yasemin Uçar olay yerinde hayatını kaybederken, M.G. ise bacağından yaralandı. Yaşar Uçar kaçarken, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Elazığ’ın Karşıyaka Mahallesi’nde ahırda saklanırken yakalandı. Operasyonda binlerce dolar, euro ve Türk Lirası ile altın kemer ele geçirildi.

Polis ekipleri, uzun süredir aranan Yaşar Uçar’ın Elazığ’ın Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan bir adrese geleceği bilgisini aldıktan sonra harekete geçti. Uçar, ahırda saklanırken polisler tarafından yakalandı. Yapılan aramalarda binlerce dolar, euro ve Türk Lirası ile değerli bir miktar altın bulundu. Yaşar Uçar, gözaltına alınarak emniyete götürüldü, ardından adli makamlara sevk edildi.

Yasemin Uçar’ın öldürülmesi ve M.G.’nin yaralanmasıyla sonuçlanan olay, Doğukent Mahallesi’nde büyük üzüntü yarattı. Yaşar Uçar’ın kaçtığı haberleri üzerine polis ekipleri belli aralıklarla şehir değiştirdiği bilgisine ulaştı ve Karşıyaka Mahallesi’nde gizlendiği adresi tespit etti. Yakalanmasının ardından Uçar, polis ekipleri tarafından adli makamlara sevk edildi.

Yaşar Uçar’ın, oğlunun düğününde eşi ve kızını vurarak büyük bir faciaya sebep olması, Elazığ halkını derinden üzdü. Yasemin Uçar’ın vefatıyla birlikte ailede büyük bir acı yaşanırken, M.G.’nin ise hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaşar Uçar’ın tutuklanmasıyla birlikte, olayın detayları ve motive edici sebepleri de adli makamlar tarafından araştırılmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düğün Salonunda Dehşet! Eşi ve Hamile Kızını Vurarak Kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!