G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Dudullu’da Çıkan Yangın Oto Aksesuar İşyerini Kül Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dudullu Caddesi’nde bulunan 4 katlı bir iş merkezinde meydana gelen yangın, saat 19.45 sıralarında başladı. Yangın, oto aksesuar üretimi yapan bir iş yerinde çıktı ve kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın, binanın dış cephe kaplamasının da alev alması nedeniyle üst katlara sıçradı. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından yangını söndürmeyi başardı. Yangın nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı.

Olayın kaynağı belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangının, iş yerine ve çevre binalara ciddi zarar verdiği belirtildi. Yangından dolayı herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Dudullu Caddesi’nde yaşanan yangın nedeniyle bölgeye gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve söndürdü. Kısa sürede müdahale edilmesi sayesinde yangının diğer iş yerlerine sıçraması engellendi.

Olayın ardından yetkililer, yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeni ve hasar tespiti konusunda çalışmalar devam ediyor. Yangının çevredeki diğer iş yerlerine de zarar verdiği ve binalarda maddi hasara yol açtığı belirtildi.

Yangın, Dudullu Caddesi’nde bulunan iş merkezinde meydana gelmiş olup, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş olup, yetkililer konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlatmıştır. Söz konusu yangın nedeniyle çevredeki binalarda maddi hasar meydana gelmiştir. Trafik ise yangın nedeniyle kısa süreliğine kapatılmıştır.

KAYNAK: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dudullu’da Çıkan Yangın Oto Aksesuar İşyerini Kül Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!