G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.132.262,79

DMM’den Suriyelilere vergi iddialarına cevap: “Asılsız İddialara İtibar Edilmemeli”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DMM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir televizyon programında Suriyelilere vergi muafiyeti olduğuna dair ortaya atılan iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Türkiye’nin geçici koruması altındaki Suriyeli sığınmacıların vergi konusunda herhangi bir muafiyetleri veya ayrıcalıkları olmadığı vurgulandı. Açıklamada, vergi denetimlerinin ilgili birimler tarafından düzenli olarak yapıldığı ve kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriyelilere vergi muafiyeti olduğu şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Vergi konusunda herhangi bir ayrıcalığın olmadığı ve vergi denetimlerinin düzenli olarak yapıldığı vurgulandı. Halkın manipülasyona açık iddialara itibar etmemesi gerektiği ifade edildi.

Suriyeli sığınmacıların vergi muafiyeti olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada belirtildi. Geçici koruma altındaki Suriyelilerin vergi konusunda herhangi bir ayrıcalığının olmadığı ve vergi denetimlerinin düzenli olarak yapıldığı kamuoyuna duyuruldu. Asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Maliye Bakanlığı, Suriyelilere vergi muafiyeti olduğuna dair ortaya atılan iddiaların doğru olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu. Türkiye’nin geçici koruma altındaki Suriyeli sığınmacıların vergi konusunda herhangi bir ayrıcalığının olmadığını belirten açıklamada, vergi denetimlerinin düzenli olarak yapıldığı ve asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DMM’den Suriyelilere vergi iddialarına cevap: “Asılsız İddialara İtibar Edilmemeli”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!