G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.552,25

Diyarbakır’da TIR’ın çarptığı otomobilde korkunç son!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğle saatlerinde Bismil ilçesi Diyarbakır-Batman kara yolu kırsal Göksü Mahallesi mevkisinde korkunç bir kaza meydana geldi. Batman yönüne giden Şaban Nergiz’in kullandığı 33 DUU 68 plakalı otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüye ait 33 DOH 74 plakalı boru yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan Nergiz, sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Nergiz, kaldırıldığı Bismil Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Şaban Nergiz’in cansız bedeni, otopsi için morga götürülürken, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Olayda hayatını kaybeden Nergiz’in yakınları büyük bir üzüntü içerisinde haberleri aldı. 6 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği bu kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu. Yetkililer, kazanın oluş nedenini araştırmak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Kaza sonrası olay yerinde yoğun bir kurtarma operasyonu gerçekleştirildi. TIR’ın altında sıkışan Şaban Nergiz, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybeden Nergiz’in ailesi ve sevenleri büyük bir acıyla baş başa kaldı. Bölgede yaşanan bu tür kaza vakalarının artması, vatandaşları tedirgin ediyor.

Nergiz’in ölüm haberi, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu. Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, yetkililer kazanın neden kaynaklandığını araştırmaya devam ediyor. Kazadan geriye kalan en acı hatıra ise 6 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybetmesi oldu. Ailenin yaşadığı bu büyük kayıp, çevredeki insanları da derinden etkiledi. Kazada hayatını kaybeden Şaban Nergiz için yapılan tüm çalışmalara rağmen, kurtarılamadığı belirtildi. Gözler şimdi soruşturmanın sonuçlarına çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da TIR’ın çarptığı otomobilde korkunç son!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!