G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Diyarbakır’da kaybolan Narin için uydu görüntüleriyle yeni arama çalışmaları başlatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin için yapılan arama çalışmaları yeni bir boyuta taşındı. İki haftayı aşkın süredir devam eden aramalar sonucu, uydu görüntüleri de taranmaya başlandı.

Öncelikle, kayıp kızın amcasının üzerinde odaklanılmıştı ve Tavşantepe Köyü civarında 4 farklı noktada aramalar yoğunlaştırıldı. Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin’in bulunması için ekipler sürekli çalışma yürütüyor. Arama ekipleri, bölgede daha önce gözden kaçan bir detay ya da Narin’e ait bir iz bulabilmek amacıyla yeniden harekete geçti.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nın idaresinde yürütülen çalışmalarda, bölge yeniden taranıyor. Tavşantepe köyü çevresinde belirlenen dört farklı nokta, uydu görüntüleri üzerinden belirlenerek işaretlendi. 2 helikopter, 48 drone ve 2 bin kişilik personelle sürdürülen çalışmalarda, 11 bin metrekarelik alan yeniden taranacak. Uzman ekipler, detayları inceleyerek bölgeyi sekizinci kez arayacak.

Arama ekipleri, Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta Aselsan’ın yeraltı görüntüleme cihazlarıyla eski ve yeni mezarları taradı. Bu özel tarama sırasında şüpheli bulgulara rastlandı ancak bulguların Narin Güran’a ait olup olmadığı Adli Tıp Kurumu raporu sonucunda netlik kazanacak.

Geniş çaplı arama çalışmaları devam ederken, başta ailenin olası bağlantılarına dair iddialar ortaya atıldı. Kayıp kızın ailesiyle ilgili iddiaların araştırılması da sürecin önemli bir parçası haline geldi. Ekipler, her türlü ihtimali değerlendirerek Narin’in bulunması için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da kaybolan Narin için uydu görüntüleriyle yeni arama çalışmaları başlatıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!