G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,01
CNY4,80
GBP44,51
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,79
GR. ALTIN3.030,81
BTC2.305.814,05

Diyarbakır’da Kanlı Pusu: Ayrılığın Ardındaki Dehşet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Sokak Ortasında Cinayet: A.Ş. Evin Demirtaş’ı Vurarak Öldürdü

Diyarbakır’da, A.Ş. isimli bir şahıs, sokakta iki saat boyunca pusu kurarak beklediği Evin Demirtaş’ı silahla vurarak hayatına son verdi. Olay öncesinde saldırganın, Demirtaş’ın geçişini beklediği bir kahvehanede bulunduğu bilgisi tespit edildi.

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde gerçekleşti. DHA’nın haberine göre, bir dönem dini nikah ile evli olan A.Ş. ve Evin Demirtaş, ayrıldıktan sonra, A.Ş. barışma teklifini reddeden Demirtaş’ı takip etmeye başladı. İddialara göre, A.Ş., Demirtaş’ın geçeceği sokağın yakınında bulunan bir kıraathanede yaklaşık iki saat boyunca bekledi.

Demirtaş’ın sokakta görünmesiyle birlikte saldırgan harekete geçerek, yanında getirdiği tabancayı çıkardı. Silahı fark eden Evin Demirtaş, kaçmaya çalıştı. Ancak A.Ş., kısa bir kovalamacanın ardından ardı ardına ateş açarak Demirtaş’ı vurdu. Yazık ki, genç kadın saldırı sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucunda Evin Demirtaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Saldırgan A.Ş.’nin kıraathanede Demirtaş’ı beklediği ve silahlı saldırı anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Kanlı Pusu: Ayrılığın Ardındaki Dehşet!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!