USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Büyükelçilik ve Daimi Temsilcilik Atamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilere yeni görevlerini tebliğ etti. Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Daimi Temsilciliği’ne atanırken, Büyükelçi Güven Begeç Trablus Büyükelçiliği’ne, Büyükelçi Can Dizdar Ottawa Büyükelçiliği’ne ve Elçi Anıl Bora İnan Bağdat Büyükelçiliği’ne görevlendirildi.

Hakan Fidan, bu atamaları bazı büyükelçilere tebliğ etti. Bakan Yardımcısı Burak Akçapar, artık Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Daimi Temsilci olarak görev alacak. Güven Begeç Trablus Büyükelçisi, Can Dizdar Ottawa Büyükelçisi ve Anıl Bora İnan ise Bağdat Büyükelçisi olarak atanmıştır.

Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi’nde Daimi Temsilcilik görevine atanmıştır. Güven Begeç Trablus Büyükelçiliği’ne, Can Dizdar Ottawa Büyükelçiliği’ne ve Anıl Bora İnan Bağdat Büyükelçiliği’ne atandı.

Hakan Fidan, dışişleri yetkililerine yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ etti. Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi’nde Daimi Temsilci olarak atandı, Büyükelçi Güven Begeç Trablus Büyükelçiliği’ne, Büyükelçi Can Dizdar Ottawa Büyükelçiliği’ne ve Elçi Anıl Bora İnan Bağdat Büyükelçiliği’ne görevlendirildi.

Fidan, dışişleri bakanlığındaki büyükelçilere yeni görevlerini iletti. Bu kapsamda Büyükelçi Burak Akçapar, Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi’ne Daimi Temsilci olurken, Büyükelçi Güven Begeç Trablus Büyükelçisi, Büyükelçi Can Dizdar Ottawa Büyükelçisi ve Elçi Anıl Bora İnan Bağdat Büyükelçisi olarak atandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’dan Büyükelçilik ve Daimi Temsilcilik Atamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!