G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

DGS Sınav Sonuçları 2024 Ağustos’ta Açıklanacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DGS’ye katılmak isteyen öğrenciler, Pazar günü sınav salonlarında yerlerini alacak. Sınav sonuçları, online platformlar üzerinden duyurulacak ve herhangi bir basılı belge ya da e-posta yoluyla iletilmeyecek. Sonuç ekranlarında, adayların sayısal ve sözel bölümlerdeki performansları ile ön lisans başarı puanları görüntülenecek. Öğrenciler, elde ettikleri puanlar doğrultusunda lisans programlarına geçiş yapma şansı bulacaklar.

DGS sonuçlarının 14 Ağustos’ta adayların erişimine sunulacağı belirtildi. Adaylar, kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuç bilgilerine ulaşabilecekler. Sonuçlarda adayların her iki bölümdeki performanslarına dair detaylı bilgiler yer alacak.

DGS’ye giren adayların sınavın geçerli sayılması için belirlenen yönergeleri takip etmeleri gerekmektedir. Yönergeleri ihlal eden adayların sınav sonuçları iptal edilecektir. Öğrencilerin sınava atanmış oldukları salonlarda yer almaları, giriş dokümanlarını teslim etmeleri, kopya çekmemeleri, belirtilen sürede soruları cevaplamaları ve görevlilerin talimatlarına uymaları önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DGS Sınav Sonuçları 2024 Ağustos’ta Açıklanacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!