G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

DEM Parti Etkinliğine Katılan Gruplar Sokaklarda Taşkınlık Yaptı, 9 Kişi Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından merkez Doğan Mahallesi nevruz alanında düzenlenen etkinliğe, bazı kişilerin yasa dışı sloganlar atarak ve taşkınlık yaparak katıldığı bildirildi. Etkinliğin sona ermesiyle birlikte, dağılan grupların ara sokaklarda polislere taş atarak mukavemette bulunduğu belirtildi. Ardından, sokaklardaki kaldırım taşlarını söküp görevli polislere fırlatan kişilerin olduğu tespit edildi. Bu olayla ilişkili olduğu düşünülen 9 kişi gözaltına alınarak haklarında soruşturma başlatıldı. AA tarafından yapılan açıklamada, olayın detayları ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verildi.

– Etkinliğin düzenlendiği alan ve katılımcılar hakkında bilgi verildi.
– Grupların dağılmasının ardından yaşanan olaylar ile ilgili detaylar paylaşıldı.
– Polislere taş atan ve sokaklardaki kaldırım taşlarını söken kişilerin tespit edilerek gözaltına alındığı belirtildi.
– Toplamda 9 kişinin gözaltına alındığı ve haklarında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
– AA kaynaklı olan haberde, yaşanan olayla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğin amacı ve içeriği hakkında detaylı bilgi verilmezken, dağılan grupların taşkınlık yapması ve polislere saldırması olayın ana unsurları arasında yer aldı. DEM Parti’nin organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte, nevruz alanında bir araya gelen katılımcıların, etkinlik sona erdiğinde ara sokaklarda olay çıkarması dikkat çekiciydi. Polislere taş atan ve kaldırım taşlarını söken 9 kişinin gözaltına alınmasıyla olayın boyutu genişledi ve soruşturma başlatıldı.

Olay, halkın toplanma ve ifade özgürlüğünü kullanırken, başkalarının güvenliğini tehlikeye attığı bir örnek olarak karşımıza çıktı. DEM Parti’nin etkinlik düzenleme özgürlüğü ile güvenlik güçlerinin görevlerini yapma hakları arasında denge kurulması gerektiği vurgulandı. Yaşanan olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer durumların tekrarlanmaması için gerekli adımların atılması gerektiği belirtildi. AA kaynaklı haber, toplumun güvenliği ve huzuru adına önemli bilgiler içermekte olup, olayın yargı sürecinin nasıl ilerleyeceği konusunda da kamuoyunu bilgilendirmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti Etkinliğine Katılan Gruplar Sokaklarda Taşkınlık Yaptı, 9 Kişi Gözaltına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!