G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Defence Turk, Yeni Döneme Hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haziran 2017’den bu yana aktif olan Defence Turk platformu, web sitesi, mobil uygulama ve sosyal medya hesaplarıyla savunma sanayii ve ulusal güvenlik alanlarında içerik üretmeye devam ediyor. “Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi” mottosuyla hareket eden Defence Turk, genç ve dinamik ekibiyle birlikte sektörde önemli bir konuma sahip. Bugüne kadar 5 binden fazla içerik yayınlayarak Türkiye’nin en çok okunan savunma sanayii platformu haline gelen Defence Turk, yeni çıkarmaya hazırlandığı süreli yayınıyla sesini daha da güçlendirmeye niyetli.

Defence Turk Dergisi özelindeki 20. sayıda birçok değerli içerik bulunuyor. İlk olarak, savunma sanayii ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren KEYVAN Havacılık’ın CEO’su Mehmet Keyvan’ın Defence Turk’e verdiği röportaj yer alıyor. Derginin bu sayısında ayrıca Fransa tarafından geliştirilen Rafale savaş uçağının detaylı bir incelemesi, Otokar’ın Romanya’dan kazandığı zırhlı araç ihalesi, Türkiye’nin savunma sanayii stratejik planı ve Rusya’nın Ukrayna’da ele geçirdiği araçlar konulu yazılar da bulunmaktadır.

Diğer yandan, Defence Turk Dergisi 20. sayısında SARSILMAZ’ın yeni ürettiği SAR9 Gen3 ailesi ve Xponential 2024 Otonom Sistemler Fuarı gibi konular da ele alınıyor. Bu sayıda ayrıca Ertuğrul Fırkateyni’nden TCG Kınalıada’ya Japonya ziyareti ve Türk zırhlı araçlarının ihracatına dair detaylı yazılar bulunmaktadır. Defence Turk Dergi, çeşitli yazarların kaleme aldığı yazılarla okuyucularına geniş bir içerik sunmaya devam ediyor.

Defence Turk Dergisi’nin elektronik ortamda ve basılı olarak okunabilen sayılarına tekli ya da abonelik şeklinde erişim sağlanabilmektedir. Savunma sanayii ve ulusal güvenlik alanlarına ilgi duyan okuyucular, Defence Turk Dergi’nin zengin içeriğinden faydalanarak sektördeki güncel gelişmeleri takip edebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Defence Turk, Yeni Döneme Hazır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!