G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

David Beckham ve Orel Hershiser Şöhretler Kaldırımı’nda Onurlandırılacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 yılında Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olacak isimler açıklandı. Spor alanında ise David Beckham ve Orel Hershiser’in isimleri onurlandırılacak.

Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olan isimler arasında ünlü isimler bulunuyor. Christina Aguilera, Salma Hayek, Meryl Streep, Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Harrison Ford ve Michael Jackson gibi isimler bu kaldırımda yer alıyor.

2025 yılında yıldız sahibi olacak isimler arasında şu isimler bulunmaktadır: Fantasia, Depeche Mode, Green Day, Los Bukis, The B-52s, The Isley Brothers, Busta Rhymes, George Strait, Keith Urban, Prince, John Carpenter, Jessica Chastain, Bill Duke, Robert Englund, Emilio Estevez, Colin Farrell, Jane Fonda, Nia Long, Lisa Lu, Glynn Turman, Toni Vaz, Lauren Graham, Bill Nye, Molly Shannon, Sherri Shepherd, Courtney B. Vance, Chris Wallace, Trey Parker, Misty Copeland, Alan Cumming, Adam Carolla, David Beckham ve Orel Hershiser.

Bu isimlerden bazıları müzik dünyasından, bazıları sinema sektöründen ve bazıları da spor dünyasından tanıdık isimlerdir. Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi olmak birçok ünlü isim için büyük bir onur ve prestij kaynağı olmaktadır. David Beckham ve Orel Hershiser ise spor dünyasındaki başarılarıyla bu onura layık görülen isimler arasında yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
David Beckham ve Orel Hershiser Şöhretler Kaldırımı’nda Onurlandırılacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!