G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üsküdar’da Oyunu Kullandı: Yeni Bir Dönemin Başlangıcı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler için oy kullanmak üzere eşi Emine Erdoğan ile birlikte İstanbul Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’na gitti. Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada seçimin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını belirtti.

Erdoğan, yaptığı açıklamada seçimlerin milleti ve kendilerini yorduğunu ifade ederek, “Çok yoğun bir kampanya sürecinden sonra bugün seçimleri icra etmek suretiyle hayırlı bir netice çıkacağını umuyorum. Bu seçimler, yeni bir dönemin başlangıcına vesile olacak.” dedi. Ayrıca, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte yerel seçimlerin de yeni bir yüzyılın başlangıcına etki edeceğini dile getirdi. Erdoğan, sandık kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra, Türkiye genelinde pek çok vatandaş da sabah saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandık başına gitti. İstanbul’da ise seçmenler, yoğun katılım ile oy kullanma işlemini gerçekleştirdi.

İstanbul’da saat 17:00 itibariyle oy kullanma işlemi sona ererken, sandıkların kapanmasının ardından sayım işlemine geçildi. Şehrin dört bir yanındaki seçim merkezlerinde ise sandıkların açılmasıyla birlikte oy sayım işlemi başladı.

Yüksek Seçim Kurulu, tüm oy sayımlarının tamamlanmasının ardından sonuçları açıklamayı planlıyor. Seçim sonuçları, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki siyasi dengeleri etkileyecek ve önümüzdeki dönemde yerel yönetimlerde değişikliklere sebep olabileceği öngörülüyor.

Yerel seçimlerde oy verme sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlediği belirtilirken, vatandaşlar demokratik haklarını kullanmanın önemine vurgu yaparak, oy kullanmanın demokrasiye olan inançlarını yansıttığını dile getirdi. Türkiye genelinde seçim atmosferi ise vatandaşların demokratik haklarını kullanma bilinci ve önemiyle şekillendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üsküdar’da Oyunu Kullandı: Yeni Bir Dönemin Başlangıcı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!