G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,84
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,06
GR. ALTIN2.911,74
BTC2.170.705,59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK Toplantısından Ayrıldı! Detaylar Haberin Devamında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplantıda, Parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada, vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı konularının ele alındığı belirtildi. Ayrıca, Erdoğan’ın toplantı sonrasında genel merkezden ayrıldığı bildirildi.

AK Parti MYK toplantısına, Genel Başkan Yardımcıları, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ile il başkanları katıldı. Toplantının gündeminde, ülke gündemine ilişkin önemli konuların ele alındığı ve kararlar alındığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, vergi reformunun yanı sıra yurt dışı çıkış harcı konusunun da önemli bir yer tuttuğu belirtildi. Konuyla ilgili olarak detaylı çalışmaların yapıldığı ve ilgili taraflarla görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan, AK Parti sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcıyla ilgili detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti. Konuyla ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği ve halkın beklentileri doğrultusunda adımların atılacağı vurgulandı.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının 5 saat sürmesi dikkat çekerken, Erdoğan’ın genel merkezden ayrılmasının ardından ise toplantının sona erdiği bildirildi. Toplantı sonrasında yapılan açıklamalarda, alınan kararlar ve ele alınan konularla ilgili detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde paylaşılacağı ifade edildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlamadı. Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde yapacağı açıklamalar ve ziyaretlerle ilgili ise henüz net bir bilgi verilmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK Toplantısından Ayrıldı! Detaylar Haberin Devamında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!