G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, Oy Kullandı! İşte Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberine göre, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin başkan adayı olan Turgut Altınok, ailesiyle birlikte Kocatepe İlkokulu’nda oy kullandı. Oy kullanmasının ardından, Altınok okul önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Altınok’un yaptığı açıklamada, beraber çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti ve demokrasinin herkesin hür iradesinin tecellisi olduğunu vurguladı. Ankara’nın, ülkenin başkenti olduğunu belirten Altınok, seçimlerin ülke ve Ankara için hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim sonuçlarını Ankara il teşkilatı ile birlikte takip edeceğini belirtti.

Bu önemli günde oy kullanan Turgut Altınok, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, demokrasinin öneminin altını çizdi. Ankara’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluş destanının yazıldığı yer olduğunu söyleyen Altınok, seçim sürecindeki adil ve şeffaf bir sürecin önemine dikkat çekti.

Altınok, seçimlerin ülke geneline hayırlı olmasını ve kazananın tüm şehirlerimiz olmasını diledi. Ankara’nın önemine vurgu yaparak, seçim sonuçlarını yakından takip edeceklerini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, ailesiyle birlikte oy kullanmak üzere geldiği Kocatepe İlkokulu’nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Altınok, demokrasinin kutsallığını vurgulayarak, seçim sürecinde adil ve şeffaf bir ortamın önemine değindi. Seçim sonuçlarının tüm şehirlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Altınok’un açıklamalarında, seçim sürecindeki önemli ayrıntılara da değinildi. Demokratik bir şekilde gerçekleşen seçimlerin ülke ve Ankara için önemine vurgu yapıldı. Altınok, seçim sonuçlarını Ankara il teşkilatı ile birlikte yakından takip edeceğini belirtti.

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, demokrasinin önemine vurgu yaparak, seçim sürecinin ülke ve Ankara için hayırlı olması temennisinde bulundu. Altınok, seçim sonuçlarını yakından takip edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhur İttifakı Ankara Adayı Turgut Altınok, Oy Kullandı! İşte Açıklamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!