G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Cinayet Şüphesiyle Tutuklanan Cemal Kusuvoğlu: ‘Özlem Kendini Vurdu, Ben Yapmadım!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan Atilla Mahallesi’nde yaşanan olay, 25 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşti. Evli ve iki çocuk annesi olan Özlem Eryakşi, evlilik hazırlıkları yapmakta olduğu Cemal Kusuvoğlu ile aynı kafeteryada çalıştıkları evlerinde tabancayla karnından vuruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Eryakşi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cemal Kusuvoğlu ise cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Cemal Kusuvoğlu hakkında ‘Kadına karşı kasten öldürme’den ağırlaştırılmış müebbet, ‘Ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma ve bulundurma’ suçlarından ise 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İzmir Adliyesi 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Kusuvoğlu, taraf avukatları ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri katıldı. Mahkemede, Özlem Eryakşi’nin hastaneye getirildiğinde bilincinin yerinde olmadığı ve herhangi bir açıklama yapmadığı sağlık çalışanları tarafından ifade edildi.

Savcının açıkladığı esas hakkındaki mütalaada, Cemal Kusuvoğlu için ‘ağırlaştırılmış müebbet’ hapis cezasının verilmesi talep edildi. Ayrıca, ‘Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve bulundurma’ suçundan da 3 yıla kadar ceza istendi. Savunma için söz alan Kusuvoğlu, suçu kabul etmeyerek, “Özlem kendini vurdu, ben yapmadım. En büyük suçum evde silah bulundurmaktı. Onun saçına kıyamayacağımı herkes bilir” dedi. Mahkeme başkanı, sanığın tutukluluğunun devamına karar verip duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cinayet Şüphesiyle Tutuklanan Cemal Kusuvoğlu: ‘Özlem Kendini Vurdu, Ben Yapmadım!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!