G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.167.650,44

CHP’li Gölge Bakanlar ve Bakanlar Arasındaki Görüşmeler Hız Kesmiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CHP’nin ilgili gölge bakanlarıyla görüşmelerde bulunduktan sonra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CHP’nin gölge Milli Savunma Bakanı Yankı Bağcıoğlu ile bir araya geldi. Bağcıoğlu, ziyaret sonrasında Türk Ordusu’nun siyasi duruşun dışında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Milli Savunma politikalarında bilgi alışverişi ve iş birliğinin Türkiye’nin genel çıkarları için önemli olduğunu vurguladı. Görüşme sırasında, milli güvenliği ilgilendiren konular ve TSK personeline yönelik gelişmeler ele alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da CHP’nin gölge İçişleri Bakanı Murat Bakan ile pazartesi görüşeceği belirtildi. Parti kaynakları, liderler arasında makro düzeyde konuların ele alınacağını ifade ederken, Yerlikaya ile Bakan arasındaki görüşmenin genel güvenlik politikaları çerçevesinde gerçekleşeceği belirtildi.

Bağcıoğlu, Türk Ordusu’nun siyasi tavrının dışında yükseldiğini dile getirerek, Milli Savunma Bakanı ve personeline teşekkür etti. Milli Savunma politikalarında bilgi alışverişi ve iş birliğinin önemine vurgu yaparak, milli menfaatler doğrultusunda yapıcı ve tamamlayıcı bir şekilde hareket ettiklerini belirtti. Görüşmede, milli güvenliği ilgilendiren konular ve TSK personeline yönelik önemli hususlar ele alındı.

Ali Yerlikaya’nın, Murat Bakan ile yapacağı görüşmenin genel güvenlik politikaları çerçevesinde geçeceği ve liderler arasında daha yüksek düzeyde konuların tartışılacağı ifade edildi. Liderler arasındaki iş birliği ve bilgi alışverişi sürecinin Türkiye’nin genel çıkarları için kritik olduğu vurgulandı. Görüşmeler, milli güvenlik ve ülke çıkarları doğrultusunda yapıcı bir şekilde ilerliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Gölge Bakanlar ve Bakanlar Arasındaki Görüşmeler Hız Kesmiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!