G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,76
EURO/USD1,12
BIST10.048,99
Petrol74,53
GR. ALTIN2.894,78
BTC2.150.843,74

CHP’deki para kuleleri skandalında yeni gelişmeler: Şüpheli ifadeler ve makbuz skandalı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de yaşanan para kuleleri skandalı, hakkında soruşturma başlatılarak daha geniş kapsamlı bir incelemeye tabi tutulmaktadır. Balya balya para sayma görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte birçok isim, ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermeye çağrılmıştır. Bu isimler arasında dönemin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin gibi önemli isimler bulunmaktadır.

Konuyla ilgili olarak gazeteci Nedim Şener, CHP’deki skandalla ilgili gelişmeleri bugünkü köşe yazısında ele almıştır. Şener, ifade veren CHP’lilerin balya balya paraların il binasının alımı için kullanılan ‘bağış’ olarak tanımladıklarını belirtmiştir. Ayrıca, Şener’e göre, CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu ve diğer belediye başkanlarının ne kaynak ne de makbuz göstermediği ortaya çıkmıştır. Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin balya balya paralardan birinin kaynağı olduğuna dair ifadelere de yer vermiştir.

Soruşturma kapsamında CHP’de mali işlerden sorumlu olan Bülent Kuşoğlu’nun ifadesi önemli bir detayı ortaya koymuştur. Kuşoğlu, CHP’li belediyelerin oyununun bozulduğunu belirtmiş ve parti için açılan ve toplanan bir kampanya paramızın olmadığını aktarmıştır. Kuşoğlu’nun açıklamaları, CHP’deki belediye başkanlarının para kaynaklarının ve harcamalarının şeffaflığı konusunda soru işaretleri oluşturmaktadır.

CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile Melih Morsünbül’ün ifadesi üzerine de Şener dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştur. Morsünbül, Kılıç’ın kendisine 9 Aralık 2019’da bir laptop çantası vererek CHP’nin il binası için yaptığı bağışları içerdiğini söylemiş, ancak para miktarını belirtmemiştir. Bu durum, CHP’li belediye başkanlarının açıklamalarının detaylarına dair soru işaretleri oluşturmaktadır.

Şener, ifade veren kişilerin tutumlarının önceden hazırlanmış gibi olduğunu ve inandırıcılıktan uzak olduğunu belirtmiştir. Özellikle Ali Kılıç’ın paraları sürekli yanında taşıdığı iddiası ve ‘tuğla’ kampanyası detaylarına dikkat çekerek, olayın arkasında kirli ilişkilerin olabileceği ihtimalini dile getirmiştir. Sonuç olarak, soruşturma neticesinde gerçekler ortaya çıkacak ve CHP’deki para kuleleri skandalının sonucu merakla beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’deki para kuleleri skandalında yeni gelişmeler: Şüpheli ifadeler ve makbuz skandalı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!