G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

CHP Çivril İlçe Başkan Adayı Kemal Aslan Adaylıktan Geri Çekildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında Çivril CHP Belediye Başkan adayı olarak tanıtılan Kemal Aslan, genel Merkez kararı ile adaylıktan geri çekildiğini açıkladı.

Parti içerisinden edinilen bilgiye göre, ilçede krize neden olan adaylıktan geri çekilme kararı bugün alındı. Kararın Kemal Aslan’a tebliğ edilmesinin ardından, Aslan, SKM’de yol arkadaşları ile yapacağı durum değerlendirmesi sonrasında izleyeceği yol haritasını açıklayacağını belirtti.

CHP İl Başkanlığından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, Çivril CHP Belediye Başkan adayının Semih Dere olduğunu doğruladı.

10 Ocak tarihinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı sonrasında Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) bürosunu açan kadınlar ve gençlerden oluşan çalışma ekipleri kuran CHP Belediye Başkan Adayı, 37 gündür Çivril ilçe merkezi ve mahallelerinde seçim çalışmaları yapmıştı.

Ancak yaşanan son gelişmelerden sonra CHP İl Başkanlığı ve CHP Çivril İlçe Başkanlığı tarafından kamuoyuna bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Çivril İlçe Başkan Adayı Kemal Aslan Adaylıktan Geri Çekildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!