G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

CHP Afyon Belediye Başkanı Adayı Köksal’ın Dem Partililere Yönelik Sözleri Gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyon Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal’ın DEM partililere yönelik yaptığı tartışmalı açıklamaların yankıları sürüyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Köksal’a partisine katılma çağrısı yaparak Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. CHP ise resmi hesabından Köksal’ın sözleriyle ilgili bir açıklama yayınladı.

CHP’nin Afyon Belediye Başkanı adayı ve grup başkan vekili Burcu Köksal’ın, DEM partililere yönelik yaptığı tartışmalı açıklamalar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu sözlerin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Köksal’a partilerine katılma çağrısı yaparak, “Köksal’a Zafer Partisi’nin kapıları sonuna kadar açıktır. Ancak Ekrem İmamoğlu’na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak. İmamoğlu Türkiye’nin tarafında değil, DEM’in ve onun bölücü politikalarının yanındadır” dedi.

Öte yandan CHP, resmi Twitter hesabından partinin Afyon adayı ve grup başkan vekili Burcu Köksal’ın DEM Parti’ye ilişkin sözleri sonrası bir açıklama yayınladı. Açıklamada, “Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır” denildi. Ayrıca açıklamada, “Tüm halkımızı 31 Mart 2024’te Türkiye İttifakı’nda buluşmaya davet ediyoruz” notu da düşüldü.

Bu gelişmelerin ardından Köksal’ın sözleri ve Partiler arasındaki polemiğin nasıl bir etkisi olacağı merak konusu. Gazeteciler ve siyaset yorumcuları, bu tartışmanın seçim kampanyasına nasıl bir yansıma yapacağını ve hangi adayın bu durumu lehine çevireceğini değerlendirmeye devam ediyor.

Burcu Köksal’ın DEM Parti’ye yönelik sözleri, siyasi arenada yeni bir polemiğe sebep oldu ve partiler arasındaki çekişme giderek tırmanıyor. Seçim atmosferi, taraflar arasındaki gerilimi artırırken, vatandaşlar da gelişmeleri yakından takip ediyor. Siyaset sahnesindeki bu gergin atmosferin seçmenin tercihlerini nasıl etkileyeceği ise zamanla ortaya çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Afyon Belediye Başkanı Adayı Köksal’ın Dem Partililere Yönelik Sözleri Gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!