G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,57
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.114,94
Petrol79,54
GR. ALTIN2.920,87
BTC2.168.599,69

Cem Yılmaz: “Dizi Yazmak, Acı Çile!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube programına katılarak samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Bu keyifli sohbet esnasında Yılmaz, dizi senaryosu yazmanın zorluklarını esprili bir dille anlatarak izleyicileri güldürdü. Altaylı’nın dikkat çekici yorumlarıyla zenginleşen diyaloglar, sosyal medyada geniş bir ilgi gördü.

"DİZİ BÖYLE Mİ YAZILIYOR?"

Yılmaz, dizi yazım sürecini anlatırken şöyle konuştu: "Erşen Kuneri sezonunu Çatalca’daki evimde yazdım. Bu süreçte, burada zaman geçirebilmek için bir 15-20 gün boyunca İstanbul’a gelmemeye karar verdim. Evde çalışan arkadaşım ara sıra bana ‘Abi bir şey alalım mı, çay içer misin?’ diye sordu. Bir süre sonra Halime, hiç emek etmediğime çok acıdı ve bana ‘Cem Bey, bir şey soracağım. Siz ne yapıyorsunuz?’ diye sordu. Ben de ona, ‘Diziyi yazıyorum.’ dedim. O da ağlamaklı bir ifadeyle, ‘Böyle mi yazılıyor?’ dedi. Cevap verdim ki, ‘Vallahi böyle yazılıyor.’ Gerçekten o sürecin zorlu yanını hiç abartmadan anlattığımı söyleyebilirim. Yazmak bazı çileleri barındırıyor."

"BİZ SEÇKİN FAKİRLERİZ"

Fatih Altaylı’nın "Ya para için yapılacak bir iş değil, ben sana söyleyeyim. Zaten para çok sende." şeklindeki yorumu üzerine Yılmaz, esprili bir dille yanıt verdi: "Hayır, hayır, aşk olsun. Nerede? Bu ülkenin şu anki durumunda mı? Biz seçkin fakirleriz." yanıtını verdi.

A.R.O.G AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI: HASILATI ZARFLA ALDIK

Programda Cem Yılmaz’ın A.R.O.G filmi ile ilgili yaptığı açıklama da dikkat çekti. Yılmaz, "A.R.O.G filmini 4 milyon kişi izledi." diyerek izleyici sayısını açıkladı. Ancak neredeyse hiç kar edemediğini belirten Yılmaz, "Biz hasılatı zarfla aldık, karımız bu kadar." şeklinde ifade etti. Bu şaşırtıcı açıklama, izleyicileri düşündürmeden edemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cem Yılmaz: “Dizi Yazmak, Acı Çile!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!