USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Çaycuma İlçesinde Skandal! 2 Yaşındaki Bebek İstismarında Şoke Eden Gelişme!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çaycuma ilçesinde geçen yıl mayıs ayında Furkan Sevinç’in (25) cinsel istismarda bulunduğu Nisanur Ö. (2) isimli bebeğin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sonucunda, ablası R.Ö.’nün (8) de başka kişilerin cinsel istismarına maruz kaldığı tespit edildi. Metin Sucu ve A.G. ise R.Ö.’ye yönelik cinsel istismar şüphelileri olarak belirlendi. Şüpheliler, geçen yıl 22 Mayıs’ta İstanbul’da Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Ancak şüpheliler, ekip otosuna götürülürken kaçmaya çalıştılar, ve bir süre sonra yeniden yakalandılar. Ancak Metin Sucu hastanede hayatını kaybetti, A.G. ise tedavi altına alındı. Soruşturma sonucunda polis memurları Mehmet Yılmaz ve Muhammet Emin Cergibozan ile bekçi Uğur Oruç tutuklandı.

Polisler, Metin Sucu’nun düşmesi sonucu öldüğünü iddia ederken, savcılık suçun darp sonucu ölüme neden olduğu ihtimali üzerine iddianame hazırladı. İstanbul Adli Tıp İhtisas Kurumu raporuna göre, Metin Sucu’nun ölümü vücudundaki kırıklar ve yumuşak doku travmasıyla ilişkilendirilmiştir. Sanıklar ise suçlamaları reddedip, araç içinde başlarını çarptıklarından bahsettiler. Duruşmada sanıklar, orantılı bir müdahalede bulunduklarını ve Metin Sucu’ya müdahale ederek hastaneye götürdüklerini ifade ettiler.

Mahkeme karar duruşmasında, tutuklu sanıklar 18’er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Buna göre Metin Sucu’ya yönelik suçtan 18 yıl, A.G.’ye yönelik ise suçüstü yakalanan sanıklara 3’er yıl hapis cezası verildi. Sanıkların avukatları karara itiraz edeceklerini belirtti. Ayrıca, 2 yaşındaki çocuğun istismar sonucu ölümünde yargılanan Firkan Sevinç hakkında ise ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıl hapis cezası verilmişti. A.G.’nin ise R.Ö.’ye yönelik cinsel istismar soruşturması devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çaycuma İlçesinde Skandal! 2 Yaşındaki Bebek İstismarında Şoke Eden Gelişme!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!