USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Canlı Kurtçuk Çıktı! Şok Edici Haber Yürekleri Ağza Getirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen çocuğun dış kulak yolunda kanama ve şiddetli ağrı şikâyetleri vardı. Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Doç. Dr. Hakkı Caner İnan tarafından muayene edildi. Endoskop yöntemi kullanılarak yapılan muayenede, çocuğun dış kulak yolunda iki adet canlı kurtçuk olduğu tespit edildi. Hemen tedaviye alınan çocuk, sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Doç. Dr. Hakkı Caner İnan, yaptığı açıklamada, 13 yaşındaki hastanın dış kulak yolundan kanlı akıntı şikâyetiyle geldiğini ve ailenin evde dışarı çıkan kurtçukları fark ettiğini belirtti. Muayene sırasında dış kulak yolunda hareket eden iki kurtçuk tespit edildi ve endoskop yardımıyla canlı bir şekilde çıkarıldı. Daha sonra kurtçukların incelenmesi için mikrobiyoloji bölümüne gönderildi.

Dış kulak yolunda kurtçuk bulunması nadir görülen bir durum olduğu için Doç. Dr. İnan, bu durumu vurguladı. Hareketli ve canlı kurtçukların görülme sıklığının düşük olduğunu ifade eden İnan, hastanın normal tedavisine devam edildiğini ve enfeksiyon oluşmaması için kulak damlaları ve antibiyotik verildiğini belirtti. Hastanın şu an herhangi bir sıkıntısı olmadığı ve takip edildiği bilgisini verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Canlı Kurtçuk Çıktı! Şok Edici Haber Yürekleri Ağza Getirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!