USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

Bursa’da Taksi Sürücüsüne Ormanın Kıyısında Korkunç Saldırı: Vücudunda 20 Bıçak Yarası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mudanya ilçesinde yaşanan bir olayda, 16 T 4225 plakalı takside sürücü olarak çalışan Yunus Yüksel, Çepni Mahallesi’ndeki ormanda çoban tarafından bıçakla yaralanmış bir şekilde bulundu. Vücudunda 20 bıçak yarası olan Yunus Yüksel, Bursa Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan soruşturmada, olayın failinin Talha Sevinç olduğu belirlendi.

Jandarma ekipleri özel bir ekip oluşturarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve şüphelinin babasıyla birlikte restoranda alkol aldığını, bıçaklama olayını anlattığını tespit etti. Ardından şüpheliyi Yenişehir ilçesinde yakalamak için çeşitli çalışmalar yaptılar. İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma sonucunda şüpheli taksiciler tarafından tanınarak yakalandı.

Talha Sevinç, jandarma komutanlığında suçunu kabul etti. Aralarında alacak meselesi nedeniyle anlaşmazlık olduğunu belirten Sevinç, olayın Eskişehir’de çıktığını ve Yunus Yüksel’i para ve cep telefonunu alarak bıçaklayıp kaçtığını itiraf etti. Jandarma ekipleri, suçu tek başına işlediğini tespit ettikleri Sevinç’in babasını da gözaltına aldı, ancak serbest bırakıldı. Talha Sevinç ise tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Yaklaşık bir saat süren sorgulamanın ardından Talha Sevinç tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından arkadaşlarını yaralayan şüphelinin adliyeye çıkarıldığını öğrenen taksi sürücüleri, adliye binası önünde protesto eylemi düzenledi. Saldırıyı alkışlarla ve korna çalarak protesto eden taksiciler, daha sonra adliye binası önünden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Taksi Sürücüsüne Ormanın Kıyısında Korkunç Saldırı: Vücudunda 20 Bıçak Yarası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!