G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Burcu Köksal’dan açıklama: ‘Seçildiğimde Dem ve HÜDA PAR ile yönetmeyeceğim!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, 6 Mart’ta Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Köksal, seçildiği takdirde belediyenin kapılarını DEM Parti haricinde tüm siyasi partilere açacağını belirtti. Ancak bu açıklama tartışmalara neden oldu. Köksal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni bir açıklamada, belediyeyi DEM ve HÜDA PAR ile yönetmeyeceğini net bir şekilde açıkladı. Köksal, AKP’nin yalanlarına karşı durduğunu ve belediyenin herkes için açık olacağını vurguladı.

Belediye başkan adayı Burcu Köksal, sahte iddialarla karşı karşıya olduğunu belirtti ve AKP’nin ‘terörle işbirliği yapıyor, PKK’lılara iş verecekler’ şeklindeki propagandalarını reddetti. Köksal, çeşitli iftiralarla mücadele ettiğini ve belediyenin etnik köken, görüş ayrımı yapmadan herkese açık olacağını söyledi. Ayrımcılığın hem insani değerlere hem de parti kültürüne aykırı olduğunu vurgulayan Köksal, tüm Afyonkarahisarlılara eşit hizmet sunacaklarını belirtti.

Burcu Köksal, Genel Başkanlarının da desteğiyle Afyonkarahisar’ı tüm vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ifade etti. Köksal, Türkiye ittifakını güçlendireceklerini ve belediye sayısını artıracaklarını söyledi. 31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar’ı kazanacaklarına olan inancını dile getiren Köksal, tüm hemşehrilerine güvendiğini ve kendisini emanet etmelerini istedi. Belediye başkan adayı Burcu Köksal’ın açıklamaları, Afyonkarahisar siyaset gündeminde önemli bir yer tutmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burcu Köksal’dan açıklama: ‘Seçildiğimde Dem ve HÜDA PAR ile yönetmeyeceğim!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!