G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Bosna Hersek Mahallesinde Kanlı Kavga! Arkadaşının Sevgilisi Tarafından Vahşice Dövüldü.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Haziran 2021’de Konya’nın Selçuklu ilçesinde, Bosna Hersek Mahallesi Osmanlı Caddesi’nde korkunç bir olay meydana geldi. Muğla’dan ailesinin yanına ziyarete gelen Burak Ergün, endüstri mühendisi İ.S.’nin evine gitti. Ancak gece saatlerinde kapı çalındı ve İ.S., yan komşusu Mete M.’nin kapıda olduğunu fark ederek kapıyı açtı. İ.S.’nin eski sevgilisi olan özel güvenlik görevlisi Çağrı Özaydın, İ.S.’ye şiddet uyguladığı için ayrıldığı için zorla eve girdi ve Burak Ergün’e muşta ile defalarca saldırdı. Daha sonra Özaydın ve Mete M., İ.S. ve Ergün’ün telefonlarını alarak evden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Burak Ergün, aldığı darbeler sonucu çenesinde, burnunda, kaburgalarında, elmacık kemiklerinde kırıklar ve kafatasında çatlaklar olduğu tespit edilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaçan Çağrı Özaydın ve Mete M.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Çağrı Özaydın, emniyetteki ifadesinde İ.S.’nin kapıyı açmasının ardından Burak Ergün’ün kendisine saldırdığını ve telefonlarını gasbetmediğini iddia etti. Ancak Burak Ergün, yaşadıklarını anlatarak, Çağrı’nın kendisine saldırarak sürekli vurmaya devam ettiğini ve Mete M.’nin de telefonları alıp kaçtığını belirtti.

Olayın ardından adliyeye sevk edilen Çağrı Özaydın, tutuklanırken Mete M. serbest bırakıldı. Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Çağrı Özaydın, ‘Yağma’ suçundan beraat ederken, ‘Silahla kasten yaralama’ suçundan suçunu kabul ederek 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca, olay sırasında parmağında kırık oluşması nedeniyle Özaydın’a, kasten yaralama suçundan Burak Ergün’e 1 yıl 5 gün, İ.S.’ye de 9 ay 15 gün hapis cezası verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bosna Hersek Mahallesinde Kanlı Kavga! Arkadaşının Sevgilisi Tarafından Vahşice Dövüldü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!