G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Boris Johnson, Ukrayna İçin Röportaj Vermek İçin 1 Milyon Dolar Talep Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü gazeteci Tucker Carlson, Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiği Şubat 2022’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir röportaj gerçekleştirdi. Ancak röportajın ardından Batılı ülkelerden “Rus destekçisi” yorumları aldı. Ardından eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Ukrayna hakkında röportaj vermek istediği ve bunun için 1 milyon dolar talep ettiği açıklandı.

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin geçtiğimiz günlerde Tucker Carlson ile röportaj yaptı. Carlson, batılı ülkelerden gelen eleştirilere rağmen Rusya’ya karşı sempatik bir tutum sergilemedi. Daha sonra eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Ukrayna hakkında röportaj vermek istediği, ancak bunun için 1 milyon dolar talep ettiği ortaya çıktı.

Tucker Carlson, Boris Johnson’ın kendisini “Kremlin maşası” olarak suçladığını belirtti. Ayrıca Johnson’ın kendisi ile röportaj yapmak istediği ancak dolaylı yoldan 1 milyon dolar talep ettiğini paylaştı. Carlson, bu talebin ardından Vladimir Putin ile yaptığı röportajın ardından Boris Johnson’ın kendisine 1 milyon dolar, altın ya da bitcoin ile ödeme yapabileceğini öğrendi.

Rusya-Ukrayna savaşının taraflarından gelen açıklamalara paralel olarak, Tucker Carlson ve Vladimir Putin arasında gerçekleşen röportajın ardından Boris Johnson’ın 1 milyon dolar talebi gündeme geldi. Bu talep Carlson tarafından kamuoyuna açıklanarak, otoriteler arasındaki ilişkiler ve medya dünyasındaki çıkar ilişkileri hakkında farkındalık yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boris Johnson, Ukrayna İçin Röportaj Vermek İçin 1 Milyon Dolar Talep Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!