G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Seçimden Sonraki İlk Açıklamalarını Yaptı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerinin ardından, Bolu’da belediye başkanı seçilen Tanju Özcan, belediye binasında basın toplantısı düzenledi. Özcan, seçimdeki başarısını ve partisinin değişim sürecini değerlendirdi. Kendisinin Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulunduğunu ve bu durumdan gurur duyduğunu belirtti. Özcan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in doğru saptamalar yaptığını vurgulayarak partiden atılmalarının nedeninin doğruları söylemeleri olduğunu ifade etti.

Seçim sonuçlarıyla ilgili konuşan Özcan, Ankara’ya kadar 100 kilometre yol yürümenin önemini vurguladı. Parti içinde yaşanan değişimden memnuniyetini dile getiren Özcan, genel merkezin hareketlendiğini ve genç bir ekip oluşturulduğunu belirtti. Milliyetçilik vurgusu yaparak, doğru çizgileri takip ettiklerinde vatandaşların kendilerine destek verdiğini aktardı.

Sığınmacılar konusunda alınacak ek tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulunan Özcan, sığınmacılara yönelik icra edilen politikaları savundu. Ancak sığınmacılara zor kullanmanın hukuk dışı olduğunu belirterek, ek tedbirlerin uygulanacağını söyledi. Özcan, muhalefet partilerinden de destek beklediğini ve birlikte hareket etmeyi umduğunu ifade etti.

Bolu’da kent uzlaşısının önemine dikkat çeken Özcan, Afyonkarahisar, Kastamonu, Kırşehir ve Adıyaman’daki durumun uzlaşı sonucu olduğunu vurguladı. Özcan, vatandaşlara ulaşmak ve doğru mesajları iletmek için çaba gösterdiklerini belirtti. Belediye olarak çalışmalarına devam edeceklerini ve Bolu’nun gelişimine katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Seçimden Sonraki İlk Açıklamalarını Yaptı: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!