G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol75,90
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.302.318,49

Bodrum’da Kaçak İnşaat Yıkımı Gerginliğe Sahne Oldu: Biber Gazlı Müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakaköy Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş ve yıkım kararı alınmış bir binayı yıkmak üzere, zabıta ve polis ekipleriyle birlikte olay yerine intikal etti.

YIKIMI ENGELLEME GİRİŞİMİNE MÜDAHALE

İş makineleri, binayı yıkmaya başladığı sırada, alanda toplanmış yaklaşık 30 kişi, yıkımı durdurmaya çalıştı. Ortaya çıkan arbede sırasında polis ve zabıta ekiplerine taş ve sopalar fırlatıldığı bildirildi. Olay esnasında belediye iş makinesinin camı da kırıldı. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri, yıkımı engellemeye çalışanlara biber gazı kullanarak müdahale etti.

Polisin biber gazıyla müdahale etmek zorunda kaldığı bu olayın ardından, çevik kuvvet ekipleri bölgeye sevk edildi. Çevik kuvvetin gelmesiyle birlikte, yıkım süreci başarıyla gerçekleştirildi.

BODRUM BELEDİYESİ’NE TALEPLER GÖTÜRÜLDÜ

Yıkımın ardından, kaçak yapıların sahibi olanlar ve bir grup vatandaş, Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert ile bir görüşme gerçekleştirdi. Vatandaşlar, seçim öncesinde kendilerine binaların yıkılmayacağına dair söz verildiğini, ancak bu vaatlerin yerine getirilmediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da Kaçak İnşaat Yıkımı Gerginliğe Sahne Oldu: Biber Gazlı Müdahale!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!