G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Bodrum FK, Süper Lig’e Fredy Ribeiro ile hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’e yeni katılacak olan Bodrum Futbol Kulübü, transfer sezonunda ilk hamlesini yaparak Eyüpspor’dan Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Eyüpspor formasıyla şampiyonluk yaşayan 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ribeiro, Bodrum FK’nın renklerine bağlandı. Kulüp, tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fredy Ribeiro, geçtiğimiz sezon Eyüpspor forması altında 27 maça çıkarken, 2 gol atıp 8 asist yapma başarısı göstermişti.

Bodrum FK, Süper Lig’e yükselmesinin ardından yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Kulüp, geçtiğimiz sezon Eyüpspor’da başarılı performans sergileyen Fredy Ribeiro’yu kadrosuna kattı. Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bodrum FK, orta saha oyuncusunun tecrübesinden faydalanmayı hedefliyor. Fredy Ribeiro’un transferi, Bodrum FK’nın Süper Lig’deki ilk sezonunda güçlü bir kadro oluşturma yolundaki adımlarından sadece biri.

Fredy Ribeiro’nun transferiyle ilgili bilgiyi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan duyuru ile öğrenen futbol severler, Bodrum FK’nın önümüzdeki sezon nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor. Süper Lig’in yeni ekibi Bodrum FK’nın Fredy Ribeiro transferiyle birlikte kadrosunu güçlendirmeye devam etmesi ve ligde iddialı bir performans göstermesi bekleniyor.

Bodrum Futbol Kulübü, tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşarken, Fredy Ribeiro gibi tecrübeli oyuncuları kadrosuna katmayı sürdürüyor. Kulüp, transfer dönemi boyunca yapacağı hamlelerle güçlü bir takım oluşturmayı amaçlıyor. Fredy Ribeiro’nun Bodrum FK forması altında nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor. Kulüp, yeni sezon öncesi yapacağı diğer transferlerle kadrosunu daha da güçlendirme hedefinde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum FK, Süper Lig’e Fredy Ribeiro ile hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!